Angelart galerie Hattem

Over Angelart

Ruimte voor creatieve makers, kleinschalige exposities, bijzondere producten en een goede kop koffie

Dè plek voor kunst, ambacht , creativiteit , dromen en verbinden

Galerie Hattem beeldende kunst en Ambachten

Galerie Hattem Angelart is de galerie winkel van Angela Peters en Herman de Weerd. Hier kan je terecht voor beeldende Kunst van Angela zelf en van kunstenaars uit de regio. Van handgemaakte producten en bijzondere cadeautjes tot beeldende kunst. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee en huisgemaakte taart kan je alles rustig aanschouwen. 


 Culturele hotspot in Hattem

“Wij willen verbinden”, Angelart Galerie Hattem biedt ruimte aan kunstenaars en makers uit de omgeving. Daarbij is het belangrijk dat de kunst en de producten van mooie kwaliteit zijn en duurzaam is. De kunst moet de beschouwer raken. Het doel is om kunstenaars en makers een podium te geven en hun werk zichtbaar wordt voor een groter publiek. En om aandacht te geven aan diverse soorten van ambachten. Daarnaast kan je bij Angelart Kunst&Zo ook terecht voor heerlijke koffie, thee, limonade en een ambachtelijk stuk taart.

We hebben veel plannen Voor de toekomst, alleen worden we hierin helaas gehinderd door COVID-19. In de toekomst willen we kleinschalige “huiskamer” concerten, theater, lezingen en workshops voor grotere groepen die organiseren. Kleine voorstellingen en evenementen  voor een klein publiek. We willen lichtjes in de ogen zien van , makers,  bezoekers en deelnemers. We vinden het geweldig om te luisteren en naar en te zien wat mensen werkelijk drijft. Dat is wat ons uiteindelijk bindt.”

keramiek van Harmke Zwep tekening van Lia Nauta
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Harmke Zwep en Lia Nauta

keramiek, porselein en tekenwerk

Het veelal zwart witte werk van Harmke en Lia past erg goed bij elkaar. Twee en driedimensionaal werk. in een grafische beeldtaal

Galerie Angelart
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Daniel Douglas

ArtPrints

Sinds 2012 werkt Daniel Douglas aan zijn serie ‘New Light’, die de stijl van de oude meesters combineert met kunstmatige lichtbronnen uit onze moderne tijd.
Erik Borst Hattem
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Erik Borst

Urbex fotografie
 Erik vooral bezig met ‘Urbex’ fotografie. Bij ‘Urbex’ fotografie gaat het om het fotograferen van verlaten en vervallen gebouwen en/of objecten.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Danielle Penninkhof

TasX handgemaakte tassen
Prachtige handgemaakte leren tassen. in twee maten en heel veel verschillende soorten leer

Ons team

Angela Peters van Galerie Angelart

Angela

Angelart Baas :)

Chef Angelart galerie Hattem

Herman

Chef Angelart

Super hulp bij Galerie Angelart

Luisa

Super Hulp

thuisworkshop stempels maken

Wat  kan wel!

THUISWORKSHOPS

Met de DIY Stempel Kit van Natuurlijk Angelart haal je een workshop in een doosje in huis. Er zijn drie varianten. In deze starters kit vindt je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met te gek gave stempel projecten.

koop kunst online

Koop kunst online 

Een deel van onze Beeldende kunst en handgemaakte producten is online te vinden. Ontdek en koop onze selectie kunstwerken van geweldige kunstenaars en makers