Botanisch print in VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis’
27 oktober 2019 

Botanisch print in VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis’

Wat een leuke ervaring. Mijn botanische print was in een prachtige groot afgedrukt formaat te zien in VT Wonen Weer verliefd op je huis.

Mijn Botanisch print in VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis’, leuk maar hoe kwam het daar? Het originele werk is ontstaan na een wandeling langs de IJssel. Nou is die IJssel zowat mijn achtertuin dus in eerste instantie niet zo heel veel bijzonders zou je denken. Toch blijf ik het elke keer bijzonder vinden hoeveel geweldige wilde planten en bloemen ik tijdens deze wandelingen tegenkom. Zo ook de dag dat ik het orgineel van dit werk heb gemaakt.

Een arm vol wilde bloemen

Met een arm vol wilde planten en bloemen kwam ik thuis aan en ben ik aan de slag gegaan met mijn gelatine plaat en inkt. Ik maak tijdens een werksessie een hele stapel werken. Een klein deel wordt goed genoeg gevonden dom als origineel te presenteren en een nog kleiner deel wordt digitaal ingescand en nabewerkt. Dat kan een werk in 1 drukgang zijn, zoals deze Fluitenkruid maar er kunnen ook meer lagen over elkaar gedrukt worden voordat het werk af is. Werk wat niet goed genoeg is wordt meestal verknipt voor collage werk, voor prijskaartjes in onze winkel of uiteindelijk naar het oud papier.

Tijdens het maken had ik natuurlijk nooit gedacht dat deze Botanisch print in VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis’ terecht zou komen. Deze Botanische print had ik nog niet zo heel lang geleden op werk aan de muur aangeboden en tot mijn grote vreugde kreeg ik een bericht dat styliste Marianne mijn werk had gekozen voor de restyling van een woning. Tijdens de uitzending werd ik nog meer verrast omdat de woning in Zwolle staat. Naast mijn woonplaats Hattem.

MijnFluitenkruid botanische print is dus te zien bij VT Wonen weer verliefd op je huis. Stylist Marianne omschrijft de nieuwe stijl bij bewoners Inge en Aart Jan als ‘raw nature calling artificial beauty’. Zo leuk dat mijn Fluitekruid print in deze woning in Zwolle mag hangen en wat staat het mooi

Wil jij ook zo’n mooie print?

Bij ons in de winkel Angelart Kunst&Zo is het werk te koop als A4 Kunstprint of als onderdeel van een botanische kaarten set. In de make-over zijn ook prachtige vlinderstolpen te zien. Wij hebben soortgelijke stolpen in de winkel. Dit betreft de stolpen van CaligoCreations

Wil je liever het werk op groter formaat, bijvoorbeeld zoals in de make over te zien is. Dan in je terecht bij werk aan de muur. Bij werk aan de muur is deze print te koop op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Genoeg mogelijkheden dus.

Ik kan zelf vooral over de fluitenkruid print en vlinders schrijven. Als je meer wil weten over bijvoorbeeld de kleur op de muur of de meubels dan kan je dat vinden in deze link: https://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/seizoen-11-aflevering-6/zondag-27-oktober-shop-de-stijl/

Botanisch print in VT Wonen Weer verliefd op je huis

Botanisch print in VT Wonen

Botanisch print in VT Wonen

Mooi intervieuw

Na aanleiding van de uitzending heeft Werk aan de muur een mooi interview gemaakt

lees hier het interview >>>

Bekijk de website: Voor meer info over mijn werk  of het werk van andere kunstenaars in onze galerie winkel

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen