Stuur een kaartje, de kaarten van Angelart voor een fijn geluksmoment
22 april 2020 

Stuur een kaartje, de kaarten van Angelart voor een fijn geluksmoment

handgeschreven-kaartje
Naast de winkel Angelart Kunst&Zo werk ik als docent beeldend in het onderwijs. Nu werk ik dus thuis, dat lijkt ideaal maar is het niet altijd.

Stuur een kaartje Een Beeldende opdrachten voor de leerlingen bedenken die èn thuis te doen zijn èn die van belang zijn. Iets waar de leerling ook nog wat aan heeft bedoel ik. Op contact momenten wil ik in dienst van de leerlingen staan, en daarnaast ook nog dingen die buiten het lesgeven om geregeld moeten worden regelen. Daarnaast wil ik er ook voor mijn eigen kinderen zijn die natuurlijk ook thuis de lessen volgen en wil ik nieuwe dingen bedenken voor de winkel nu er van dat gezellige koffie drink punt en culturele hotspot even niks komt. Kortom het is even zoeken en soms voelt het allemaal niet zo oké. Net op het moment dat ik een bleh moment had kwam die kaart op de mat. Een vrolijke kaart met ‘Dank je wel!’ Mijn dag was gelijk weer goed, of in iedergeval beter.

Wie vind het nou niet leuk om een kaartje te ontvangen?

Onder normale omstandigheden is het al leuk om een handgeschreven kaartje te ontvangen, maar in deze bijzondere tijd waarin het niet altijd mogelijk is om een bezoekje te brengen aan opa, oma, vader, moeder, of andere mensen die je lief hebt. De mensen ontvangen minder bezoek dan normaal. Het ontvangen van een leuke kaart kan al voor een positief gevoel zorgen in de soms wat eentonige dagen van mensen. Dus stuur een kaartje

Niet alleen de ouderen hebben behoefte aan het gevoel dat er aan ze gedacht wordt gebruiken, ook thuiswerkende medewerkers, kinderen of anderen die een hart onder de riem kunnen gebruiken vinden het leuk om een kaartje te ontvangen. ( ik heb het zelf ondervonden)

Stuur een kaartje van Angelart

Ik heb zelf verschillende ansichtkaarten ontworpen. Daarmee heb ik verschillende kaarten setjes samengesteld. De kaarten zijn met aandacht ontworpen met tekeningen van dieren, plantafdrukken en collage technieken. Het betreft enkele kaarten zonder teksten erop, zodat je ze voor elke gelegenheid kunt gebruiken. Op de achterkant staan lijntjes voor het adres en is ruimte voor de postzegel. Deze sets bestaan uit 5-, 8-, 15- of 30 verschillende kaarten in A6 formaat (10,5 x 14,8 cm) Op de kaarten staat geen tekst zodat je ze voor elke gelegenheid kunt gebruiken.

Naast het versturen zijn de kaartjes natuurlijk ook erg leuk om op te hangen als miniposter, of om in een lijstje te doen! Het zijn eigenlijk kleine kunstwerkjes…toch?!

De kaartjes van Angelart 

Vindt je het leuk om handgeschreven kaartjes te versturen maar je hebt hier eigenlijk geen tijd voor, stuur ons dan een berichtje waarin staat welke kaart je wilt versturen, naar wie, wat er op moet komen te staan en je mobiele nummer. Voor €2,50 per kaart schrijven en versturen wij de kaart naar wie jij wilt.
Het mobiele nummer wordt gebruikt voor het sturen van een betaal link

stuur bericht 

Over de schrijver
Reactie plaatsen