Tropische vogel kaarten en van alles waar we mee bezig zijn.
12 april 2020 

Tropische vogel kaarten en van alles waar we mee bezig zijn.

Tropische vogel kaarten

Het is rustig in de straten en rustig in de galerie winkel Angelart Kunst&Zo. Geen gezellig geklets met koffie en taart of groepjes toeristen die de collectie komt bekijken. Dat is ook maar even goed zo. Gezondheid is toch echt het aller belangrijkste. Mensen zijn zeker welkom met maximaal twee klanten tegelijk, pin en contactloos betalen en de schoonmaakmiddelen bij de hand, voldoen we aan de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Deze rust betekend niet dat we niet door ontwikkelen met de winkel. Juist de plannen die we voor op den duur bedacht hadden kunnen nu wat eerder uitgevoerd worden. Zo verkopen we nu bijvoorbeeld koffie to Go. In onze zoektocht waar we die koffie dan in zouden schenken kwamen we terecht bij 100% afbreekbare dubbelwandige bekers uit. Past dus goed bij onze natuurlijke visie en hebben we een nieuw mengpaneel aangesloten waar we nu lekker mee kunnen klooien zodat we het apparaat straks goed kennen als we weer toe zijn aan de huiskamer/ winkel concerten.

uitbreiden van onze website inclusief webshop

We zijn ook bezig geweest met het uitbreiden van onze website inclusief webshop. De webshop is gevuld met kunst en mooie producten uit de winkel. De galerie winkel is open maar nu kan je dus ook vanaf de bank de collectie bekijken in de webshop, ook onze buren, van het Voerman museum hebben een mooie virtuele tour die vanaf de bank te beleven is. Bekijk hier de tour Virtueel is er in het Museumkwartier dus genoeg te beleven.

Ook ben ik bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe kaarten. Twee kaarten pakketjes hebben we er bij laten maken. Nou heb ik ook 3 tropische vogels getekend, drie is niet genoeg voor een pakketje tropische vogel kaarten, ik heb er dus nog twee bij nodig. Maar welke vogels? Heb je een suggestie? Laat het me weten. Nieuwschierig naar de kaarten pakketjes? Kijk dan hier

Nou zijn het niet alleen illustraties die gemaakt worden bij Angelart. Afgelopen maand heb ik een portret in opdracht gemaakt, spannend en geweldig tegelijk. Ik ben ook begonnen met landschappen. Landschappen een nieuw genre voor mij. Ik weet nog niet helemaal waar het naar toe gaat, maar het idee is nu om stukjes Hattem te schilderen. We zullen zien waar het naar toe gaat. Schilderen is voor mij het mooiste om te doen. Ik ben dus een gelukkig mens.

 

Mijn werk op school

 

Mijn werk op school gaat ook door. Wel even wennen hoor alleen digitaal contact, geen gezellige kletspraatjes tussen door. De opdrachten die ik geef zijn voornamelijk foto opdrachten, hier kunnen leerlingen denk ik het makkelijkst mee voorruit. Een mobieltje met camera heeft tegenwoordig iedereen. Ik heb ze ook gewezen op het Instagram account https://instagram.com/tussenkunstenquarantaine?igshid=1f4hivepz8sy5 geweldig al die re- makes van kunstwerken.

Om naast het aanbieden van foto opdrachten iets extra’s te doen voor de liefhebbers, ben ik begonnen met het ontwikkelen van een serie tekenlessen. De basis van tekenen. De ideeën zijn er. Een groot deel staat op papier. Volgende week ga ik het opnemen op film wat ik best wel spannend vind 😬 Daarna kan het het wereldwijde web op.

Dit was het wel even voor nu. Blijf gezond en let op elkaar.

Angela Van Angelart Kunst&Zo

wil je weten wat meer zoal meer doen? Kijk op de website 

Over de schrijver
Reactie plaatsen