Galerie winkel Hattem- Angelart Kunst&Zo, begin van een mooie reis
14 maart 2020 

Galerie winkel Hattem- Angelart Kunst&Zo, begin van een mooie reis

Galerie winkel Hattem. Een maand geleden openden wij onze galerie- koffie winkel Angelart Kunst&Zo. Het begin van een mooie reis. Wat is er al veel gebeurd in deze maand.

vrijdag 14 februari 2020 de opening gehad van Angelart Kunst&Zo. Een geweldige dag geopend door de burgemeester en met bezoek van veel enthousiaste mensen.

Angelart Kunst&Zo is een winkel waar kunst- en cultuur producten verkocht worden die gemaakt zijn door regionale makers. Het doel is om kunstenaars en makers een podium te geven en hun werk zichtbaar wordt voor een groter publiek en om aandacht te geven aan diverse soorten van ambachten. Je kunt er ook neerstrijken voor een fijne koffie, thee, frisdrank en een ambachtelijk stuk taart.

De winkel wordt ook ingezet voor de verkoop van bijzondere accessoires en cadeautjes, culturele activiteiten, workshops en cursussen. Naast workshops bij Angelart zelf kan je bij Angelart ook terecht voor thuisworkshops

Verschillende interviews in regionale kranten, bijzondere mensen gesproken die langs kwamen voor een kop koffie of gewoon voor een gesprek, makers en kunstenaars die werk kwamen brengen of laten zien, mensen met goede ideeën voor activiteiten, optredens en culturele avonden, blije mensen die een uniek product in huis hebben gehaald en de eerste portretopdrachten vanuit de winkel. Kortom een mooie eerste maand. We hebben ondertussen al een hele database met regionale kunstenaars en kunstwerken. We wisselen elke drie a vier maanden van producten, Dan helpt het als we een ruim aanbod van kunstenaar en makers hebben zodat we tegelijkertijd zowel een samenhangend als divers aanbod kunnen bieden. Ken of ben jij een maker van bijzondere en kwalitatief goede kustwerken of producten? Je kan altijd contacten. Angelart Kunst&Zo galerie winkel Hattem is opzoek naar jou.

wil je weten wat er allemaal te beleven is bij Angelart?

we zijn ook online te vinden

Galerie winkel Hattem

Galerie winkel Hattem. Het begin van een mooie reis.

Over de schrijver
Reactie plaatsen