Roodborstje in New York en zomer belevenissen
19 augustus 2019 

Roodborstje in New York en zomer belevenissen

Roodborstje in New York De zomer vakantie is weer bijna voorbij. Zelf zijn we met de boot richting Amsterdam gehopt. Op de heen en terugweg heel veel leuke stadjes bezocht. Zo zijn we o.a. in Blokzijl geweest en hebben we Schokland, Elburg, Harderwijk, Muiden en Spakenburg bezocht. We hebben heel veel Natuur en Cultuur bezocht, veel inspiratie opgedaan en kunnen weer met goede energie aan het werk.

Het is niet alleen maar vakantie geweest. In de afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het online- en offline zichtbaar maken van mijn Natuurlijk Art kunst en meer producten. De producten zijn op verschillende online en offline plekken te vinden. Als je wil weten waar dan kan kijk dan op mijn website.

Het online zichtbaar zijn brengt leuke dingen met zich mee. Zo heb ik digitale art print verkocht aan mensen in Amerika en Peru en afgelopen week voor het eerst een geprinte versie van mijn roodborstje verkocht over zee. Ik mocht deze gave art print naar NewYork toe sturen. Hoe leuk is dat mijn Roodborstje in New York ?

Naast de Natuurlijk Angelart art prints zijn er nu ook, kunstkaarten,stoere leren armbanden en emaille pins in de webwinkel te vinden. Naast deze producten ben ik achter de schermen druk bezig met het ontwerpen van online tekenlessen. Deze zijn dit najaar online te volgen maar daar over later meer.

Groetjes Angela

Roodborstje in New York

Het roodborstje in A4 of A3 print en wenskaarten

Mooie plekjes met de boot bezocht
Mooie plekjes met de boot bezocht


Ook de koeien zochten verkoeling

MuiderslotEye Amsterdam
Natuur en cultuur

Over de schrijver
Reactie plaatsen